Excelența face diferența!

Misiunea Angst

MISIUNEA noastră este aceea de a fabrica produse de calitate. Calitatea Angst se referă atât la compoziția rețetelor și a ingredientelor folosite, cât și a serviciilor noastre de distribuție și livrare. Activitatea noastră zilnică este condusă de respectul față de consumatorii noștri și față de partenerii noștri de afaceri.

Viziunea Angst

O SOCIETATE în care industria alimentară pune respectul și grija față de consumator pe primul loc.

Valorile Angst

CALITATE – Valoarea fundamentală a firmei Angst este și va rămâne calitatea. Marca Angst s-a consolidat prin produsele excepționale, având la bază rețete autentice, utilizarea de carne de calitate superioară și eliminarea aditivilor alimentari.

TRADIȚIE – Permanent încercăm să readucem în portofoliul nostru rețete românești. Respectăm istoria și valorile României și depunem eforturi ca acestea să nu fie uitate.

TRANSPARENȚĂ – Dorim o relație de comunicare transparentă, atât cu consumatorii noștri, cât și cu asociații sau partenerii noștri de afaceri.

PARTENERIATE – Consumatorul trebuie educat în privința consumului de alimente sigure, care nu afectează sănătatea acestuia. Nici o organizație nu poate face acest lucru de una singură.

Angst - Mezeluri de calitate în România
Logo