“Când am început, am vrut să fim numărul 1 în România , dar nu numărul 1 în cantitate, ci numărul 1 în calitate. Cred că am reușit acest lucru." URS ANGST

Grupul Angst România include fabrica de preparate din carne din Buftea, o unitate de producție pentru crud-uscate - Salsi Sinaia și o fabrică de produse lactate - Swissland Mereni. Pe lângă preparatele din carne, Angst oferă și o gamă largă de produse gata pentru consum, din secția Gastronomie. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre, puteți accesa secțiunea PRODUCȚIE.

Premium Angst

Obiectul de activitate

Înființată în baza Legii 30/1990, cu privire la societățiile comerciale și a Legii 35/1990 referitoare la participarea investitorului străin, societatea are ca obiecte de activitate producția și prepararea cărnii precum și comercializarea produselor alimentare .
Firma a fost înființată în Octombrie 1990 iar din septembrie 1991 operează într-un amplasament situat în orașul Buftea județ Ilfov, str. București Târgoviște nr. 298. Este o investiție româno-elvețiană, partea elvețiană fiind reprezentată la vremea respectivă de către dl. Urs Angst iar partea română de către dl. Sorin Dumitru Minea.

Statutul Societății Comerciale

Statutul societății este legal înregistrat și reglementează: denumirea, forma juridică, sediul și durata societății; obiectul de activitate al societății; capitalul social și părțile sociale ; atribuțiile și competențele Adunării Generale a Asociaților ; controlul activității societății; modificarea formei juridice, dizolvarea societății, soluționarea litigiilor. Statutul aduce precizări și detalieri privind toate domeniile enumerate.

Certificări

Anual, datorită rezultatelor obținute, fabrica Angst Ro beneficiază de recunoaștere în Clasamentul firmelor private din România, situându-se întotdeauna printre primii clasați. Fabrica se aliniază conform normelor și standardelor europene în domeniu, deținând certificări ale organizațiilor competente.

Certificat ISO 22000:2005
Certificat ISO 9001:2008

Angst - Mezeluri de calitate în România
Logo