Salată de kale caldă cu șuncă specială Angst și dressing – gata în 10 minute

Kale este un super aliment și oamenii adoră șunca. Este un meci făcut în rai. Această salată de kale cu sos și șuncă specială Angst este felul de mâncare perfect pentru o adunare de familie în momente de sărbătoare. Semințele de dovleac oferă un pic de aromă de toamnă pe frunzele copioase de kale, împreună cu niște brânză cremoasă de capră.

Ingrediente

  • 6-7 mâini de frunze de kale tocate
  • 4 fâșii de șuncă specială Angst, tăiate în bucăți mici
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 1 linguriță de zahăr brun
  • 1 lingură de muștar Dijon
  • 2 linguri de oțet de cidru
  • ¼ cană de brânză de capră, mărunțită
  • ¼ cană semințe de dovleac
  • ¼ cană bucăți de curmale uscate

Instrucțiuni de preparare:

  1. Spală bine frunzele de kale, îndepărtează tulpinile și taie frunzele subțiri.
  2. Gătește bucățile de mezeluri până cand sunt crocante într-o tigaie mare la foc mediu. Scoate bucățile de șuncă gătite pe o farfurie cu un prosop de hârtie.
  3. Adaugă ulei de măsline la restul de grăsime de la șuncă și sotează cu brânza până se înmoaie.
  4. Adaugă muștarul Dijon, zahărul brun și oțetul de cidru.
  5. Adaugă frunzele tocate și întoarce-le în tigaie până când se ofilesc ușor.
  6. Se scoate în platou și se acoperă cu curmale, semințe de dovleac și brânză de capră sfărâmată.

Angst - Mezeluri de calitate în România
Logo