Această rețetă de macaroane și brânză este o experiență cu adevărat specială! Cârnăciorii de bere delicioși și consistenți se amestecă cu brânză cheddar savuroasă pentru un fel de mâncare cremoasă și de neuitat.
Ingrediente:
- 1 pachet de macaroane preferat
- 2 linguri de unt
- 2 linguri de făină
- 1 cană de supă de pui cu conținut scăzut de sodiu
- 1 cană brânză cheddar mărunțită
- 4 felii de slănină tocate grosier
- 1 pachet de cârnăciori de bere în vid (400 gr.) Angst
- sare și piper după gust
Instrucțiuni de preparare:
- Gătește macaroanele conform instrucțiunilor din cutie si scurge-le bine în strecurătoare. Pune-le deoparte.
- Într-o cratiță mare la foc mediu se pune untul la topit. Se adaugă făina și se amestecă în permanență timp de 1 minut. Gătește la foc foarte mic amestecând frecvent până se îngroașă ușor; aproximativ 10 minute. Se adaugă încet cheddarul mărunțit, amestecând frecvent.
- Între timp, într-o tigaie mică, la foc mediu, adaugă cârnăciorii de bere până când se rumenesc aproape complet. Adaugă apoi și restul de mezeluri și gătește-le încă 2-3 minute sau până când slănina este crocantă și cârnăciorii gata să plesnească. Scoate slănina și cârnăciorii din tigaie cu o spatulă cu găuri pentru a scurge excesul de grăsime. Combină slănina, cârnăciorii de bere Angst, sosul de brânză și macaroanele într-o oală. Se condimentează cu sare și piper după gust. Servește imediat.