Hotpot rustic de cârnați cu boabe de muștar Angst și slănină – preparare în 20 minute

Delectează-te cu acest hotpot savuros, preparat din fasole și cârnați cu boabe de muștar și servit cu toasturi de brânză topită.

Ingrediente:

  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 2 cârnați cu boabe de muștar
  • 150 gr. ciuperci mici
  • 2 bucăți de slănină tocate
  • 1 cățel de usturoi, tocat grosier
  • 1 praz mare, feliat
  • 4 roșii, curățate și tocate
  • 4 lingurițe piure de roșii
  • 570 ml supă de vită
  • 400 gr. cutie de fasole
  • 1 broccoli mic
  • 1 baghetă mică, feliată subțire
  • 40 gr. cheddar
  • 1 mână de pătrunjel, tocat

Instrucțiuni preparare:

  1. Încălzește o lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Adaugă cârnații și ciupercile și prăjește timp de zece minute până se rumenesc, iar cârnații sunt doar pe jumătate făcuți. Scoate-i din tigaie și, când este suficient de rece pentru a se manipula, taie cârnații în felii groase.
  2. Încălzește uleiul de măsline rămas în aceeași tigaie și prăjește slănina și usturoiul timp de 2-3 minute sau până când slănina este gătită și usturoiul se înmoaie. Adaugă prazul și prăjește-l ușor timp de cinci minute sau până când prazul se înmoaie.
  3. Se amestecă roșiile și piureul de roșii și se fierbe timp de cinci minute, apoi se toarnă supa de vită. Pune cârnații și ciupercile în tigaie și fierbe timp de 5 – 10 minute.
  4. Gătește broccoli într-o tigaie cu apă sărată clocotită timp de 3 – 4 minute până când se înmoaie. Prăjește pâinea și presară cu brânza rasă. Poți adăuga și alte mezeluri pe felie.
  5. Se pun cârnații și slănina într-un vas, se adaugă broccoli deasupra și se ornează cu pătrunjel. Se servește cu pâinea prăjită.

Angst - Mezeluri de calitate în România
Logo