Pentru că obiectivul nostru este obținerea unor de calitate excepțională, este foarte important pentru noi să folosim cele mai bune ingrediente: carne atent selecționată, arome și condimente naturale.
Procesul de maturare pentru produsele noastre durează între 1 și 4 luni.
Am obținut cele mai bune rezultate prin monitorizarea cu strictețe, în fiecare zi a temperaturilor, a umidității și a intensității fluxului de aer, până când fiecare produs este gata de vânzare.
Calitățile excelente ale produselor Crud-Uscate Angst
- Gust placut caracteristic produselor crud-uscate, fără gust și miros străin;
- Produsul se consumă ca atare, nu necesită fierbere, prăjire sau alte preparări termice;
- Afumarea este făcută cu lemn de esență tare;
- Ambalate în folie perforată, neaderentă la produs sau vacuumate în pungi PVC;
- Transportul se realizează cu vehicule izoterme care asigură temperaturi între 0…+14°C.