O alegere firească: de ce consumatorii se îndreaptă spre carnea de vită? – conține 8 vitamine

Consumatorii au devenit din ce în ce mai conștienți de unde provin alimentele lor și cum sunt produse. Și nicăieri nu se arată mai clar această tendință decât atunci când vine vorba de alegerile cumpărătorilor de carne de vită.

De exemplu, cercetările efectuate arată că peste 50% dintre consumatorii din întreaga lume își exprimă acum preferința pentru carnea de vită hrănită cu iarbă și 64% au spus că vor plăti mai mult pentru aceasta.

Deci, ce este atât de special la carnea de vită crescută natural?

Ei bine, există o mulțime de cercetări care arată că produsele provenite de la animale care se bucură de pășunatul natural în aer liber pe bază de pășuni, sunt mult mai apreciate și cumpărate de consumători.

Rezultatele studiilor asupra diferitelor efecte ale dietelor pentru bovine arată că vită hrănită cu iarbă are un nivel global scăzut de grăsimi, este bogată în mod natural în proteine, conține aminoacizi esențiali și are opt vitamine și minerale esențiale, inclusiv B12, fier, niacină, B6 și fosfor.

Valoarea fundamentală a firmei Angst este și va rămâne calitatea. Marca Angst s-a consolidat prin produsele excepționale, având la baza rețete autentice, utilizarea de carne de calitate superioară și eliminarea aditivilor alimentari.

Preparatele culinare din carne de vită pot ajuta la reducerea oboselii și la susținerea funcționării normale a sistemului imunitar, precum și la bunăstarea generală.

Angst - Mezeluri de calitate în România
Logo