De unde procurăm carnea pentru masa de Paști?

Să recunoaștem: noi, românii, suntem în general mari amatori de carne. Pentru noi, un mic dejun, prânz  sau cină fără carne nu este consistent. Ca orice popor amator de carne, avem produsele noastre pe care le iubim și suntem mândri că le putem împărtăși cu întreaga lume. Cum sărbătorile pascale se apropie cu pași repezi, este necesar să fim prudenți și să ne gândim extrem de bine de unde vom procura carnea pentru masa de Paști. Din păcate, atunci când cumpărăm carne la un preț redus, calitatea acesteia nu este una foarte bună.

Cel mai bun mod de a cumpăra carne pentru masa de Paști și nu numai este să o achiziționăm de la pionieri din industrie, cunoscuți pentru pasiunea lor și pentru abordarea față de clienți. Multe persoane aleg să cumpere carne de la producători locali mai ales atunci când vine vorba de mesele festive, lucru foarte bun, de altfel.

Un astfel de exemplu este Angst (Vezi Scurt Istoric Angst). Produsele de calitate realizate din carne, care respectă tradiția noastră într-ale bucătăriei dar care experimentează și arome diferite, sunt extrem de apreciate. Angst este o companie româno-elvețiană care produce preparate din carne, oferind consumatorilor specialități de înalta calitate (Vezi standardele de producție).

Toate produsele Angst, incusiv cele pentru masa de Paști,  sunt realizate având în vedere preocuparea pentru o alimentație sănătoasă.

Vezi aici magazinele Angst

Pastrama este una dintre preparatele noastre tradiționale de Paști pe care o regăsim la Angst în diverse variante: pastramă de porc, de vită, de curcan sau de berbecuț. Primele trei tipuri de pastramă sunt fiert-afumate iar cea de berbecuț este semipreparată.

Desigur, la Angst se regăsesc o mulțime de produse din carne, mezeluri, pe care clienții le adoră. Chiar dacă de Paști tradiția spune să se consume carne de oaie, acest lucru nu este un ”must”. De exemplu, cotletul de porc este foarte apreciat. Mai ales cel de la Angst. Încercați și voi! Pentru alte produse accesați și: Merinde Urbane

Angst - Mezeluri de calitate în România
Logo