Angst – Producția excelentă pe care o oferim clienților noștri

Angst – cel mai bun producător de carne

Pentru voi, clienții noștrii, noi am putea să facem orice fel de compromise. Mai puțin cele legate de calitatea produselor noastre.

Suntem interesați să producem mai puțin, astfel încât să ne putem concentra pe producerea mai bună. Suntem veterani când vine vorba de piața locală de preparare a cărnii și pasiunea noastră a fost dată de fondatorul nostru. Acesta a avut ideea de a oferi pieței românești produse tradiționale de o calitate superioară. Loialitatea clienților este mult mai importantă pentru noi decât banii. Deci procesul de pregătire a cărnii este foarte complex și foarte sigur pentru sănătatea și organismul clienților noștri.

Avem produse tradiționale românești dar și altele adaptate pentru a satisface toate gusturile.

Să luăm un exemplu de produs pe care mulți oameni îl adoră, numit jambon. Avem 3 tipuri de jambon făcute pentru dvs. Acestea sunt: jambon de Praga, jambon de porc și jambon de curcan. Toate tipurile de jambon sunt preparate afumate, astfel încât gustul acestora să fie unul fraged. După cum puteți vedea, satisfacția clienților este foarte importantă pentru noi și oferim o gamă foarte largă de produse pe care toată lumea le preferă.

În categoria produselor fierte afumate intră și pastrama care poate fi de: vacă, curcan sau porc. Avem, de asemenea, pastramă crudă de berbecuț semipreparată, un produs foarte căutat, mai ales pentru că se apropie sărbătorile pascale. Veți găsi și multe alte Mezeluri, marca Angst.

Trebuie doar să încercați produsele noastre care vă fac cu ochiul iar atunci veți fi convinși de procesul bun de mixare ale ingredientelor și de producția excelentă pe care le oferim clienților noștri. După cum am mai spus, este mult mai important pentru noi să procurați alimente de calitate, decât cantitatea de produse vândută.

Vă invităm pe site-ul nostru web pentru a cunoaște întocmai povestea noastră și misiunea pe care ne-am propus-o, de 26 de ani încoace.

Angst - Mezeluri de calitate în România
Logo