Excelența face diferența !

"Când am început am vrut să fim numărul 1 în România, dar nu numărul 1 în cantitate ci numărul 1 în calitate.
Cred că am reușit acest lucru."

Angst este o companie româno-elvețiană

Angst este o companie româno-elvețiană care produce preparate din carne, oferind consumatorilor specialități de înaltă calitate. Toate produsele Angst sunt realizate având în vedere preocuparea pentru o alimentație sănătoasă.

Rețetele întrebuințate sunt în mare parte tradiționale

Fabrica produce preparate din carne de porc, vită, pasăre și oaie. Rețetele întrebuințate sunt în mare parte tradiționale, dar și internaționale pentru marile restaurante cu specific, ambasade sau alte locații. 

Avem o politică de preț transparentă

Avem o politică de preț transparentă și dorim să explicăm consumatorilor noștri calculația de preț a produselor Angst.

Avem o politică de preț transparentă

Produsele fabricate de Angst ajung în aproape toate zonele țării având în vedere că acestea se vând în marile lanțuri de magazine, unele dintre acestea cu acoperire națională. Distribuția noastră este mai concentrată în zona de sud a țării (sud, sud-est, sud-vest). Pentru lista completă a locațiilor în care găsiți produse Angst, va rugăm să accesați secțiunea Retail.
Grupul Angst România include fabrica de preparate din carne din Buftea, o unitate de producție pentru crud-uscate – Salsi Sinaia și o fabrica de produse lactate – Swissland Mereni. Pe lângă preparatele din carne, Angst oferă și o gamă largă de produse gata pentru consum, din secția Gastronomie. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre, puteți accesa secțiunea Producție
Angst Parallax
Angst - Mezeluri de calitate în România
Logo