Gama de produse Tezaur

Reţetele utilizate pentru fabricarea produselor din gama Tezaur, pun în valoare gusturi româneşti clasice sau picante, produsele fiind fie răsucite şi legate manual, fie doar legate şi maturate în tihnă.

 

 

Gama cuprinde în prezent trei specialități crud-uscate, cu mucegai nobil.  Salamul cu Dichis se vrea a fi un omagiu adus fondatorului fabricii din Sinaia, Filippo Dozzi, reţeţa utilizată păstrând, pe lângă condimentaţia simplă, românească, şi o notă subtilă mediteraneeană. Salamul este clipsat şi apoi legat manual de aşa natură încât, la final, felia să păstreze forma trifoiului cu patru foi. 

 

Picanteria cu Dichis este singurul salam curbat de pe piaţa noastră şi aduce în prim-plan o notă aromată, picantă cu măsură.

 

La rândul său, Specialitatea cu Dichis, din carne de vită și oaie, îşi propune să scoată la lumină ceea ce bunicii noştri numeau, pe vremuri, mizilic:  răsfăţul culinar ce deschidea discret oricare masă cu pretenţii şi care era punctat, la final, cu tradiţionala ţuică.

 

 

Creativitatea conferită de viziune, deschiderea spre nou şi curajul de a face lucrurile autentic sunt cei trei piloni ce definesc unicitatea brandului Angst, reflectată prin noua gamă de produse.

Tezaur macheta
Angst - Mezeluri de calitate în România
Logo