Buftea1 scaled 1

Fabrica Angst Buftea

Societatea a fost inițial construită pentru o producție de preparate din carne de circa șase tone zilnic. La sfârșitul anului 1993, producția realizată s-a ridicat la șapte tone pe zi iar la sfârșitul anului 1994, la unsprezece tone. Prin realizarea optimizării fluxului tehnologic și definitivarea investiției, la sfârșitul anului 2004 se putea ajunge la o producție de 30 de tone zilnic.

Fabrica produce preparate din carne de porc, vită, pasăre și oaie. Rețetele întrebuințate sunt în mare parte tradiționale, dar și internaționale pentru marile restaurante cu specific, ambasade.

salsi2 scaled 1

Fabrica Angst Salsi Sinaia

Fabrica de preparate crud uscate, este plasată în Sinaia. Primele înscrieri datează încă din 1920. Fabrică Salsi Sinaia este cea mai veche fabrică de mezeluri crud uscate din România, fiind recunoscută chiar și înainte de 1989, mai ales pentru producția exportată, Salamul de Sibiu având un renume internațional. Ca și fabrica din Buftea este una dintre primele clasate în Topul firmelor private din
Angst - Mezeluri de calitate în România
Logo