Principalele avantaje Angst care fac Diferența și Excelența !

Produsele Angst nu conțin MDM

MDM-ul este o pastă obținută prin zdrobirea mecanică a oaselor, pielițelor și resturilor cărnii de pui. Din această pastă rezultă mezeluri de o calitate scăzută cu un preț foarte mic. De asemenea, valoarea nutritivă a produselor din MDM este foarte scăzută iar riscul de salmonela, foarte ridicat. Singura companie autohtonă, producătoare de mezeluri, care a înțeles importanța sănătății consumatorilor, hotărând că MDM-ul nu are loc în nici unul dintre produsele sale, este S.C. ANGST RO S.R.L. Mezelurile care au pe etichetă acest nume nu conțin MDM.
calitate

Preparatele din carne Angst nu conțin coloranți artificiali

Coloranții sunt substanțe care redau sau intensifică culoarea produselor alimentare și care în mod normal nu sunt consumați ca alimente în sine; sunt preparate din produse alimentare și alte materiale naturale, obținute prin extracție fizică și / sau chimică. Motivele pentru care sunt folosiți coloranții sunt următoarele: intensificarea culorii natural, înlocuirea culorii pierdute din cauza expunerii la lumină sau aer. Produsele Angst conțin sare marină sau extrasă din salinele românești: Cacica, Slănic, Dej
natural

Angst utilizează arome naturale, arome și extracte din condiment naturale

Aromele sunt substanțe utilizate pentru a da gust și / sau miros alimentelor. Acestea se pot clasifica în:

- Arome naturale - substanțe extrase din materii animale sau vegetale, care nu sunt ulterior modificate sau schimbate chimic. Aromele naturale nu sunt considerate aditivi.

- Arome identic naturale - substanțe identice din punct de vedere chimic cu cele naturale dar obținute prin procese chimice sau prin modificări chimice ale altor substanțe naturale.

- Arome aritificiale (sintetice) - substanțe obținute prin sinteză chimică sau modificări chimice ale substanțelor naturale, dar care nu sunt prezente în produsele naturale.
arome naturale

Afumăm natural, fără arome de fum

Afumarea produselor Angst se face numai cu fum de lemn de fag, care asigură conservabilitate și o aromă deosebită, specifică produselor afumate. Aromele de fum sunt extracte de fum, utilizate în procesul de afumare a produselor alimentare. Acestea sunt obținute prin colectarea fumului într-un fluid, care poate fi folosit în diferite procese de producție.
calitate

Produsele din carne Angst nu conțin glutamat monosodic (MSG = E621)

Acesta este un potențiator de aromă, substanță care amplifică gustul existent și/sau aroma unui produs alimentar. Ingredientele care dau gustul și savoarea produselor Angst sunt surse naturale: carne și condimente.
Fără glutamat
Angst - Mezeluri de calitate în România
Logo