Ați achiziționat mai multă șuncă de la Angst decât trebuia? Nu este cazul să faceți risipă. Știm că produsele noastre sunt îmbietoare și că vă este drag să cumpărați de la noi (da, vă este drag, pentru că dragostea… trece prin stomac!). Cu aceeași dragoste față de clienții noștri, iată că vă propunem o rețetă interesantă pe care o puteți folosi atunci când vă rămân câteva feliuțe de șuncă în plus!
Ingrediente pentru șuncă, brie și frittata de muștar integral:
- 1 lingură ulei de măsline extravirgin
- 1 ceapă albă mică, feliată subțire
- 6 ouă
- 1/2 cană (125 ml) smântână
- 1 lingură muștar integral
- 4 felii de șuncă de pe os, rupte
- 150g brie, tăiate felii
- Chutney de roșii și cornichons, pentru a servi
Instrucțiuni pentru șuncă, brie și frittata de muștar integral:
1. Preîncălziți cuptorul la 200 ° C. Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mic. Adăugați ceapa și un vârf de sare și gătiți, amestecând ocazional, timp de 10-12 minute până când ceapa este foarte moale, dar nu este colorată. Se scoate din tigaie și se răcește ușor.
2. Bateți ouăle, smântâna, muștarul și ceapa împreună într-un castron și condimentați după gust. Împărțiți amestecul între 2 vase rotunde cu capacitate de 500 ml. Se acoperă cu șuncă și felii de brie și se introduce în cuptor. Coaceți timp de 20-25 de minute până când marginile sunt aurii și pufoase și centrul este gătit. Se servește cu chutney de roșii și cornișoane.