Preparate din carne de vită

Care este cea mai apreciată carne roșie?

Carnea de vită este clasificată drept carne roșie – un termen folosit pentru carnea mamiferelor, care conține cantități mai mari de fier decât puiul sau decât peștele. Vita este, de asemenea, măcinată sau tocată. Deseori acest fel de carne este adăugat în burgeri și în hamburgeri. 

Acest preparat este proaspăt și slab, datorită faptului că deține o mulțime vitamine și minerale, în special fier și zinc. Prin urmare, un aport moderat de carne de vită poate fi recomandat pentru a ține o dietă sănătoasă în care poți să slăbești, în care îți poți înlocui grăsimea cu masă musculară și în care îți poți menține buna sănătatea a organismului.

De asemenea, conținutul de proteine al cărnii de vită slabă și gătită este de aproximativ 26-27%. Proteina animală este de înaltă calitate. Aceasta conține toți cei nouă aminoacizi esențiali necesari pentru creșterea și întreținerea corpului tău. Ca elemente de bază ale proteinelor, aminoacizii sunt foarte importanți din perspectiva sănătății. Compoziția lor în proteine variază foarte mult, în funcție de sursa alimentară. Carnea este una dintre cele mai complete și complexe surse alimentare de proteine. Profilul său de aminoacizi este aproape identic cu cel al propriilor mușchi. Din acest motiv, consumul de carne de vită – sau a altor surse de proteine animale – poate fi un beneficiu deosebit după diferite intervenții chirurgicale și pentru sportivii care sunt în proces de recuperare.

Alege Angst!

Dacă ai ajuns să citești până în acest punct înseamnă că ești cu adevărat un consumator al cărnii, și în mod special al preparatelor făcute pe bază de vită. În acest caz, te sfătuiesc să ai mare grijă de unde alegi să cumperi aceste produse, fiindcă nu toate magazinele cu mezeluri au în vedere calitate, ci din păcate ei se focusează pe cantitate. Dacă nu vrei să cumperi produse pe care să le arunci înainte de a le găti sau consuma, încearcă să optezi pentru un lanț de magazine care se ocupă și care are ca scop satisfacerea clienților cu ajutorul gamei largi de preparate pe care o oferă. Unul dintre cele mai mari avantaje ale lui Angst este faptul că își aprovizionează zilnic magazinele cu marfă proaspătă. Pe lângă acest aspect, trebuie să știi că vei fi ajutat de unul dintre angajații Angst, ca să găsești fix produs de care ai nevoie. Deseori poate nu ști ce vrei să achiziționezi, poate cauți ceva care să se gătească mai rapid, sau ceva care să fie mai gras, indiferent de ce îți propui să achiziționezi trebuie să ști că vei fi îndrumat și sfătuit, deoarece scopul celor de la Angst este să își satisfacă în primul și în primul rând clienții. 

Nu mai sta pe gânduri și cumpără alimente pe bază de carne de calitate! Alege Angst!

Angst - Mezeluri de calitate în România
Logo