Crisp Cocktail Mix cu salam Angst

 

Total: 30 de minute

Ingrediente pentru Crisp Cocktail Mix cu salam Angst:

  • 3 căni de ulei vegetal
  • 1/2 kg de salam Angst feliat subțire
  • năut, scurs și uscat
  • 3 linguri de amidon de porumb
  • 3 crenguțe mari de rozmarin
  • 1 cană fistic prăjit și sărat cu coajă

Instrucțiuni pentru Crisp Cocktail Mix cu salam Angst:

1. Într-o cratiță mare, încălziți uleiul la 325 ° (o fâșie de salam aruncată ar trebui să pâlpâie). Căptușiți un castron mare cu mai multe straturi de prosoape de hârtie. Se prajesc fâșiile de salam în 3 sau 4 loturi la foc moderat, până când sunt crocante și ușor rumenite, amestecând pentru a separa feliile, aproximativ 2 minute pe lot. Folosind o lingură cu fante, transferați salamul pe prosoapele de hârtie pentru a le scurge; salamul se va întări pe măsură ce se răcește. Transferați salamul răcit într-un castron mare.

2. Într-un castron mediu, aruncați năutul cu amidonul de porumb. Prăjiți amestecul în ulei la foc moderat, amestecând ocazional, până când devine auriu, 5 până la 6 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați năutul pe prosoapele de hârtie pentru a le scurge; se lasă la răcit. Adăugați năutul în vasul cu salam.

3. Adăugați rozmarinul în uleiul fierbinte și prăjiți, amestecând ocazional, până când este crocant și parfumat, aproximativ 1 minut. Se scurg pe prosoapele de hârtie și se lasă să se răcească. Îndepărtați acele de rozmarin de tulpină și adăugați-le în castron. Adăugați fisticul, amestecați și serviți acest mix delicios. Credeți-ne, provoacă adicții!

Angst - Mezeluri de calitate în România
Logo