Crenvursti Angst si sunca de la Angst de calitate
Valoarea nutritiva a carnii este determinata de compozitia sa: proteine complete, care contin aminoacizi esentiali (valina, leucina, izoleucina, lizina, metionina, treonina, triptofan, fenilalanina) si lipide, care includ acizi grasi polinesaturati esentiali.
In alimentatia umana, carnea este una dintre principalele surse de fosfor. Microelementele si vitaminele patrund in corpul uman cu carnea. Extractele de carne imbunatatesc gustul alimentelor, provoaca pofta de mancare, cresc secretia glandelor digestive. Iata cateva retete cu crenvursti Angst si sunca de la Angst.
La dezvoltarea suncilor in coaja si in forma, se folosesc numai materii prime din carne de inalta calitate. Suncile fierte in bule sunt puse in vanzare la o temperatura nu mai mica de 0 grade F si nu mai mare de + 15 grade C. Perioada de valabilitate a produsului depinde de tipul de carcasa si de tipul de ambalaj utilizat pentru fiecare articol.