Vă propunem astăzi o rețetă foarte simplă dar sofisticată de cârnați cu care vă puteți delecta familia, musafirii, prietenii… în fine, toți apropiații. Este o alternativă simplă și delicioasă, pentru care nu vă trebuie multe ingrediente. Cârnații îi aducem noi, cei de la Angst, iar de restul…sigur aveți prin cămară ingredientele!
Ingrediente pentru cârnați Angst cu sos de muștar:
- cartofi 400g, curățați și tăiați în bucăți
- unt 25g
- lapte integral, jumătate de cană
- ulei de masline
- cârnați Angst de porc
- 1 ceapă mare, înjumătățită și feliată subțire
- 2 lingurițe făină
- 300 ml oțet
- 1 cubuleț de pui
- 2 lingurițe muștar
Instrucțiuni de preparare pentru cârnați Angst cu sos de muștar:
1. Puneți cartofii într-o tigaie cu apă rece. Fierbeți-i la foc mic, adăugați sare și gătiți până se înmoaie. Scurgeți-i și puneți-le pe un capac. Se lasă câteva minute să se usuce la abur, apoi se zdrobesc bine. Adăugați untul și laptele și condimentați.
2. Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie medie. Gătiți cârnații pănă devin aurii. Scoateți-i din tigaie, apoi adăugați ceapa și un praf generos de sare și gătiți, amestecând, timp de 10-15 minute sau până când ceapa este caramelizată. Presărați și amestecați făina, gătind câteva minute până când făina se încorporează complet.
3. Adăugați treptat oțetul, amestecând, apoi adăugați cubulețul de pui. Fierbeți timp de 3-4 minute, apoi adăugați cârnații înapoi și gătiți timp de 5 minute. Se amestecă muștarul și se fierbe timp de 2 minute. Reîncălziți piureul și serviți cu cârnați și sos.
Vă urăm poftă bună și vă invităm să aruncați o privire la produsele noastre Angst!