Brioșe cu salam și ouă

Mic dejun indeit

Știm că atunci când vă gândiți la brioșe aveți imaginea unor dulciuri gustoase, care plac tuturor. Și noi aveam exact aceeași imagine în minte, până când, uitându-ne la formele de brioșe tocmai achiziționate ne-a venit o idee de mic dejun extrem de gustos.

Unde mai punem că nu ne trebuie deloc multe ingrediente, ne putem descurca în orice moment cu ce avem prin frigider, după cum se spune.
Și, ca platoul să fie complet, este un mic dejun rapid, fiind gata în aproximativ un sfert de oră. Este inedit și atunci când aveți musafiri și vreți să-i surprindeți într-un mod plăcut, după o noapte de petrecere sau de stat la povești interminabile.

Noi, cei de la Angst, facem totul cu pasiune pentru voi, mezelurile noastre fiind de cea mai bună calitate. Încercați-le, nu o să vă pară rău!

Ingrediente pentru brioșe cu salam și ouă:

  • 60 felii subțiri de salam Angst
  • 1 lingură mozzarella mărunțită
  • 12 ouă mari
  • Sare
  • Piper negru proaspăt măcinat
  • Pătrunjel proaspăt tocat, pentru garnitură

Instrucțiuni pentru brioșe cu salam și ouă:

1. Preîncălziți cuptorul la 400 °. Căptușiți fundul fiecărei forme de brioșă antiaderentă cu o felie de salam. Aranjați 4 felii de salam în jurul feliei centrale. Se presară fiecare formă de brioșă cu mozzarella și se sparge un ou înăuntru. Se condimentează cu sare și piper.

2. Coaceți până când ouăle sunt fierte, timp de 12 până la 15 minute.

3. Se ornează cu pătrunjel înainte de servire.
Și…gata! Brioșele sunt gata pentru a fi devorate!

Angst - Mezeluri de calitate în România
Logo