RO   EN
Acasa Despre noi Istoric Retete si Preturi Contact
 

Productie
Retail

Va recomandam sa vizitati si :

Site-ul primului Salam de Sibiu

Pagina 4 din 7        Inapoi   2    3    4    5    6    Inainte

Angst castigatoarea celor trei trofee la premiile Piata

Postat pe 2011-10-31

Cu bucurie si mindrie va informam ca joi 27.11 am primit premiile revistei Piata pentru:

CEL MAI PUTERNIC BRAND – grupa produse din carne
CEL MAI BUN COMERCIANT ROMAN DIN RETAILUL MODERN
CEA MAI EFICENTA PROMOTIE – grupa produse de carne

Premiile revistei Piata sint acordate dupa o procedura similara cu ca a Oscar-urilor prin care un numar mare de profesionisti in domeniu voteaza pe cei mai buni.
La editia 2011, au candidat peste 130 de companii care au inscris un numar total de peste 500 de candidaturi pentru cele 41 de trofee puse in joc.
Gala Premiilor Piata a reunit top manageri ai marilor jucatori din Fast Mouving Consumer Goods (FMCG), advertising, research, presa, dar si oaspeti speciali din partea arbitrului pietelor, Consiliul Concurentei.

Comerciantii care au primit buletinul de vot cu candidaturile furnizorilor sunt administratorii sau directorii din 790 de firme din comertul traditional si directorii de achizitie al celor mai mari 20 de retele comerciale (dupa cifra de afaceri din 2010).

Interpretam premiile revistei Piata ca pe o recunoastere a calitatii produselor si a flexibilitatii cu care Angst reactioneaza la cererile pietii de produse de calitate.

Bunatatile Traditionale de la Angst” rasplatite cu “Trofeul Calitatii”

Postat pe 2011-10-27

Targurile si expozitiile reprezinta o modalitate eficienta de promovare a produselor pe piata.

Avand o istorie de participare la targurile si expozitiile anterioare, Angst a incantat gusturile vizitatorilor de la Anuga – Koln dar si a celor de la Alimenta – Bucuresti.

Pentru cei care nu au renuntat sa creada in calitate si traditionalitate, experienta dobandita in cei peste 20 de ani de productie ne-a permis, sa venim in intampinarea variatelor gusturi, cu intreaga gama de produse traditionale. Rolul principal l-a jucat “Salamul de Sibiu” fabricat la Sinaia, cu o traditie de peste 100 de ani.

Si cum reusita se ascunde in detalii, la conceperea standului am schitat in stil traditional romanesc modelul unei case taranesti, decorate cu obiecte de artizanat si vesminte de port popular.

Targul Anuga din perioada 08 – 12 oct ne-a oferit ocazia unui amplu program de schimb profesional, aspecte legate de dezvoltarea produsului inspirat de tendintele de consum din Europa. Mii de vizitatori au avut posibilitatea sa guste din delicioasele “Bunatati traditionale de la Angst”. Preparatele noastre au fost foarte apreciate iar in cel mai scurt timp speram sa ajunga si pe mesele celor prezenti la expozitie. In urma Targului de la Anuga suntem in discutii avansate cu parteneri din: Cehia, Macedonia, Austria, Spania, Liban, Polonia, Cipru.

De asemenea, am fost onorati sa fim partenerii oficiali ai “Targului international pentru industria alimentara –Alimenta 2011” in perioada 19 - 23 oct, una dintre cele mai prestigioase manifestari expozitionale anuale, din domeniul industriei alimentare din tara noastra.

Participarea Angst la Targul Alimenta Intreaga a fost rasplatita cu „TROFEUL CALITATII”

Angst deschide un nou magazin in Calea 13 Septembrie

Postat pe 2011-10-24

Cu bucurie va anuntam ca vom deschide un nou magazin, avand din nou ca partener Grupul Carrefour in Romania. Noua locatie, Carrefour Express Angst 13 Septembrie se va deschide in data de 27 Octombrie ora 13 si se afla in Calea 13 septembrie nr 107-109 bloc 105 sect 5 Va asteptam cu drag la inaugurare...

Pagina 4 din 7        Inapoi   2    3    4    5    6    InainteValorile Angst | Noutati | Cariere | Termeni & Conditii | ANPC | Contact

 
   
   
   © 2011 Grup Angst RO
Soseaua Bucuresti-Targoviste nr. 298, Buftea 070000, Judetul Ilfov, Romania
Tel./Fax: +40 21 352.44.00/352.44.03, office@angst.ro