NOUTATI
Vizitati pagina de stiri

Va recomandam sa vizitati si :

Site-ul primului Salam de Sibiu

Acest regulament mai este valabil pana la data de 28 Octombrie 2012. Noul regulament il puteti vizualiza aici
  Cum poti intra in posesia unui card ?
In momentul in care ati facut cumparaturi pe un singur bon in valoare de minim 50 de Lei veti primi in mod automat formularul de inscriere si regulamentul de participare. Formularul completat citet cu datele reale si semnat poate fi inmanat casierei la oricare din magazinele ANGST. Un Card Club Angst va fi emis si trimis pe adresa dumneavoastra in cel mai scut timp.

Acumuleaza puncte pentru a alege cadouri
Cumparand din magazinele Angst acumulezi puncte (1 punct = 1 Leu) pe care le poti folosi pentru achizitionarea cadourilor ANGST. Clientul care in momentul cumparaturilor nu are cardul asupra lui nu poate acumula puncte.

Folosirea Cardului Club Angst

Pentru a acumula puncte trebuie sa anuntati la inceputul bonului ca sunteti posesor de card. Dupa efectuarea cumparaturilor punctele sunt inregistrare in contul dumneavoastra in termen de 48 de ore de la data efectuarii cumparaturilor. In momentul in care ati atins numarul de puncte aferent cadoului puteti sa-l solicitati la oricaredintre magazinele Angst.
Pentru premiile a caror valoare depaseste 1300 de puncte se va depune o cerere la magazinul Angst pe care dumneavoastra il preferati, urmand a le ridica in maxim 15 zile, in limita stocului disponibil, de la magazinul unde a fost depusa cererea. Premiile a caror valoare nu depaseste 1300 de puncte se pot obtine pe loc, in limita stocului disponibil. In momentul alegerii cadoului punctele aferente acestuia vor fi retrase din contul participantului. Atat la completarea cererii dar si la ridicarea premiului, trebuie sa aveti la dumneavoastra cardul de fidelitate Angst si un act de identitate.

Carduri pierdute sau furate
In momentul in care a fost pierdut sau furat cardul, trebuie sa anuntati imediat la primul magazin Angst. Odata cu instiintarea se vor comunica numele, adresa si celelalte date pentru a se elibera un nou card. In perioada de inlocuire a cardului nu este posibila acumularea de puncte si nici preschimbarea punctelor in cadouri. Primirea noului card se face in minim 21 de zile lucratoare.

Incetarea programului de fidelitate
Angst isi rezerva dreptul sa hotareasca in orice moment incetarea sau modificarea programului (produse, numar de puncte, durata campanie etc). Instiintarea va fi anuntata cu cel putin 14 zile inaninte in toate magazinele Angst.
Prin semnarea formularului de inscriere, participantul este de acord ca datele sale sa fie folosite de Angst in scopuri statistice.
Prelucrarea datelor cu caracter personal se face cu respectarea drepturilor persoanei vizate in conformitate cu art. 12,13,14,15 si 18 din Legea nr.677/2001 si cu asigurarea securitatii prelucrarilor de date cu caracter personal, conform nr. de operator 146/2005 atribuit de Avocatul Poporului.
Angst nu isi asuma responsabilitatea pentru taloanele completate gresit sau incomplete.
 


 
Angst Corporate | Productie | Stiri | Cariere | Termene & Conditii | ANPC | Contact