NOUTATI
Vizitati pagina de stiri

Va recomandam sa vizitati si :

Site-ul primului Salam de Sibiu

Numai pana la data de 28 Octombrie 2012 puteti sa comandati premiile din vechiul program de fidelizare.

Regulament Program de Fidelitate - Carduri Club Angst

Act Aditional din data de 11.10.2012 la Regulamentul Oficial al Programului de Fidelitate Carduri Club Angst

S.C. Angst Ro S.R.L., cu sediul in localitatea Buftea, judetul Ifov, Str.Bucuresti-Targoviste nr.298, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Ilfov sub nr. J23/474/2002, cod unic de inregistrare 1594912, atribut fiscal RO, reprezentata prin Presedinte C.A. - Sorin Dumitru Minea (denumita in continuare "Organizatorul") .

Avand in vedere prevederile din Programul de Fidelitate si anume: "(..) Angst isi rezerva dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea sau modificarea programului de fidelitate ( produse, numar de puncte, durata campaniei etc), instiintarea va fi anuntata cu cel putin 14 zile inainte in toate magazinele Angst (...)", a decis modificarea si completarea Programului de Fidelitate dupa cum urmeaza:

Articolul 1. Regulamentul Oficial al Programului de Fidelitate Carduri Club Angst se modifica si va avea urmatorul continut:


SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI INFORMAREA PUBLICULUI

Acest program de fidelitate este organizat si desfasurat de SC Angst Ro SRL, cu sediul in localitatea Buftea, judetul Ifov, Str.Bucuresti-Targoviste nr.298, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Ilfov sub nr. J23/474/2002, cod unic de inregistrare 1594912, atribut fiscal RO, reprezentata prin Presedinte C.A. Sorin Dumitru Minea (denumita in continuare "Organizatorul").

S.C. ANGST RO S.R.L. este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal cu numarul 1464.
Participantii la program sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").
Regulamentul Oficial sta la dispozitia oricarui participant la program, pentru consultare, in oricare din magazinele Angst si pe site-ul www.angst.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica, schimba sau inceta prezentul Regulament Oficial, cu anuntarea acestora cu cel putin 14 zile calendaristice inainte , prin afisarea noului Regulament sau a instiitarilor in magazinele Angst si pe site-ul companiei.

SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A PROGRAMULUI

Programul de fidelitate este organizat si se desfasoara in toate magazinele Angst ( lista completa poate fi gasita pe site-ul www.angst.ro sau in orice magazin Angst ).

SECTIUNEA 3. DURATA PROGRAMULUI

Programul de fidelitate a fost lansat in ianuarie 2005 si are durata nedeterminata. Organizatorul are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea sau modificarea programului. Instiintarea referitoare la incetarea/modificarea programului va fi afisata de Angst cu cel putin 14 zile calendaristice inainte de data incetarii/modificarii programului in toate magazinele Angst, intr-un loc vizibil si pe site-ul www.angst.ro. Programul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament .

SECTIUNEA 4. CONDITII DE PARTICIPARE

Poate fi membru al programului de fidelitate Angst orice persoana fizica  care a implinit 14 ani si orice persoana juridica(denumit in continuare "Clientul/Participantul"), caz in care titular al cardului va fi o persoana imputernicita de catre persoana juridica. La program se poate participa numai prin completarea si semnarea formularului de inscriere. In momentul in care ati facut cumparaturi pe un singur bon in valoare de minim 50 de lei veti primi in mod automat formularul de inscriere si regulamentul.

Participantul este obligat sa completeze toate campurile marcate ca obligatorii in formularul de inscriere, cu date reale, citet, sa il semneze si sa il predea casierei din orice magazin Angst. Formularul nesemnat sau continand date incomplete sau eronate nu este valid, ceea ce atrage dupa sine imposibilitatea emiterii cardului "Club Angst".

Daca toate datele din formular ( marcate ca fiind obligatorii) sunt completate citet si formularul este semnat, un card Club Angst, nominal, va fi emis si trimis pe adresa dumneavoastra sau la magazinul Angst ales in formularul de inscriere in cel mai scurt timp. Fiecare participant are dreptul la un singur card de fidelitate. Falsificarea oricarui card se pedepseste conform legislatiei in vigoare.Titularul unui Card Club Angst nu poate folosi cardul Club Angst al unei alte persoane, in caz contrar pierzand dreptul de participare la Program.

SECTIUNEA 5. ACUMULEAZA PUNCTE SI BENEFICIEZI DE REDUCERI LA CUMPARATURI

Cumparand produse din magazinele Angst acumulezi puncte (1 punct = 1 Leu). In baza punctelor acumulate beneficiezi de reduceri aplicate la fiecare bon (reducerea nu se aplica la cumpararea tigarilor) in perioada in care suma punctelor acumulate se mentine in intervalul de bonificare astfel:

1,500- 2,500 puncte - 1% din valoarea bonului;

2,501-5,000 puncte - 2% din valoarea bonului;

5,001-10,000 puncte - 2,5% din valoarea bonului;

10,001-15,000 puncte - 3% din valoarea bonului;

Peste 15,000 puncte - 4% din valoarea bonului;

Clientul care in momentul cumparaturilor nu are cardul asupra lui nu poate acumula puncte.

Atentie!

Tigarile nu beneficiaza de reducere, insa la cumpararea de tigari punctele sunt acordate!

Incepand cu data intrarii in vigoare a prezentului Regulament, lunar, punctele mai vechi de 12 luni se vor sterge. Prima data de referinta este data intrarii in vigoare a prezentului Regulament dupa care data de stergere este ziua de 01 a fiecarei luni.

Lunar, pe data de 01 a lunii, cardurile de fidelitate care nu sunt folosite timp de 12 luni consecutive vor fi anulate si odata cu acestea si punctele acumulate. Prima data de referinta pentru anularea cardurilor este data intrarii in vigoare a prezentului regulament.

SECTIUNEA 6. MECANISMUL PROGRAMULUI

Pentru a acumula puncte trebuie sa anuntati la inceputul bonului ca sunteti posesor de card de fidelitate Club Angst. Dupa efectuarea cumparaturilor punctele sunt inregistrare in contul dumneavoastra in termen de 48 de ore de la data efectuarii cumparaturilor. De fiecare data cand folositi cardul de fidelitate Club Angst, se va acorda o reducere procentuala cuprinsa intre 1% si 4% din valoarea bonului de cumparaturi, in functie de nivelul de puncte acumulate. Reducerea se aplica pe intreaga perioada in care numarul de puncte acumulate este mai mare de 1,500 puncte.

Atentie!

Tigarile nu beneficiaza de reducere!

Posesorul de card de fidelitate Ansgt care, inainte de efectuarea cumparaturii, nu-l preda pentru scanare, nu va acumula puncte si nici nu va putea benficia de reduceri la cumparaturi.

Posesorii cardurilor de fidelitate care mai au puncte acumulate la data intrarii in vigoare a noilor prevederi ale regulamentului si care nu sunt mai vechi de 12 luni calculate de la data intrarii in vigoare a prevederilor Regulamentului, au posibilitatea ca pana la data de 28.10.2012 inclusiv sa opteze pentru unul din premiile de fidelitate, caz in care punctele corespunzatoare vor fi retrase din contul acestora.

In acest sens, pentru premiile a caror valoare depaseste 1300 de puncte se va depune o cerere la magazinul Angst pe care dumneavoastra il preferati, urmand a le ridica in maxim 120 zile, in limita stocului disponibil, de la magazinul unde a fost depusa cererea.

Premiile a caror valoare nu depaseste 1300 de puncte se pot obtine pe loc, in limita stocului disponibil. Atat la completarea cererii cat si la ridicarea premiului, trebuie sa aveti la dumneavoastra cardul de fidelitate Angst si un act de identitate.

Premiile pentru care se inregistreaza cereri pana la data 28.10.2012 inclusiv sunt valabile in limita stocului disponibil. Daca stocul se epuizeaza, Angst va propune un premiu similar, de aceeasi valoare si aferent aceluiasi numar de puncte.

Premiile eliberate titularului de Card Club Angst nu pot fi returnate si nici schimbate cu exceptia cazului in care prezinta defecte de conformitate care nu au putut fi observate la primirea lor de catre titularul Cardului Club Angst.

Incepand cu data de 01.11.2012 punctele neutilizate vor intra in programul "reduceri la cumparaturi" cu conditia ca acestea sa nu fie mai vechi de 12 luni.

Toate punctele neutilizate, mai vechi de 12 luni, se vor anula automat de pe orice card de fidelitate Club Angst.

Daca titularul unui Card Club Angst returneaza un produs, punctele acumulate aferente respectivului produs se anuleaza.

Punctele aferente cumparaturilor dintr-o zi apar evidentiate in contul cardului Club Angst in termen de 48 de ore, moment in care devin valide pentru aplicarea reducerii. Nu pot fi cumulate pe un Card Club Angst punctele mai multor carduri si nici punctele de pe un Card Club Angst cu punctele altui Card Club Angst, indiferent de titularul acestora.

Orice obiectie in ceea ce priveste punctele acumulate sau reducerea aplicata pentru o tranzactie poate fi acceptata doar in termen de 30 zile calendaristice de la data tranzactiei. Sesizarile legate de acumularile de puncte se iau in considerare cu conditia prezentarii bonurilor de casa primite cu ocazia cumpararii, impreuna cu un act de identitate valabil .

Discount-ul direct prin reducere de pret se aplica produselor doar cu conditia ca pretul final de vanzare cu amanuntul (rezultat in urma discount-ului acordat) sa nu fie mai mic decat costul de achizitie al produsului, conform reglementarilor legale in vigoare. In cazul in care cu ocazia aplicarii discount-ului pretul de vanzare al produselor scade sub pretul de achizitie, discount-ul va fi redus in mod corespunzator astfel incat pretul final de vanzare al produselor si/sau serviciilor sa nu scada sub pretul de achizitie. Tigarile nu sunt incluse in programul reduceri!

SECTIUNEA 7. FOLOSIREA CARDULUI DE FIDELITATE CLUB ANGST

Utilizarea cardului de fidelitate Club Angst se poate face numai de catre titularul acestuia, in caz contrar, titularul cardului isi asuma intreaga responsabilitate privind orice problema care poate sa apara in legatura cu beneficiile cardului de fidelitate. Pentru a acumula puncte sau pentru a beneficia de reduceri, Participantul va trebui sa anunte ca este posesor de card de fidelitate Club Angst si sa prezinte cardul casierei inainte ca aceasta sa inceapa scanarea produselor la casa de marcat fiscala. Pe bonul de casa va fi tiparit numarul de puncte acumulate la cumparatura respectiva si/sau reducerea aplicata la valoarea totala a bonului.

SECTIUNEA 8. CARDURILE NEFOLOSITE, DETERIORATE, PIERDUTE SAU FURATE

Angst isi rezerva dreptul de a anula orice card de fidelitate dupa o perioada de 12 luni de neutilizare sau care a fost folosit incalcandu-se oricare dintre prevederile prezentului regulament sau ale dispozitiilor legale. Cardurile, odata anulate, nu vor mai fi reactivate. Posesorul cardului de fidelitate respectiv va pierde, de asemenea, dreptul de a beneficia de punctele acumulate pe cardul anulat si orice alte beneficii atasate cardului de fidelitate respectiv, insa va putea solicita emiterea unui nou card de fidelitate, completand un nou formular de inscriere.

Daca un card Angst s-a deteriorat, a fost furat sau pierdut, trebuie anuntat in maxim 24 de ore la orice magazin Angst. In caz contrar, Participantul isi asuma orice utilizare ilegala a cardului pierdut inclusiv folosirea punctelor acumulate pana in acel moment. Odata cu instiintarea se vor comunica numele, adresa si celelalte date de identificare ale posesorului de card. Participantul care isi pierde cardul sau ii este furat are dreptul la un nou card. In perioada de inlocuire a cardului nu este posibila acumularea de puncte; in cazul cardurilor deteriorate, pierdute sau furate, punctele deja existente sunt transferate pe noul card. Primirea noului card se face in termen de maxim 15 zile lucratoare de la anuntarea pierderii sau furtului.

SECTIUNEA 9. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin semnarea formularului de inscriere Participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament . Prin semnarea formularului de inscriere, participantul isi exprima consimtamantul expres pentru inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a companiei SC Angst Ro SRL, precum si pentru prelucrarea acestor date in scopul acordarii de beneficii, in scopuri statistice si pentru a primi materiale informative de la Angst RO SRL .

Prin completarea campului CNP din formularul de inscriere persoana isi exprima consimatamantul in mod expres ca CNP-ul sau sa fie prelucrat de S.C. ANGST RO SRL in conformitate cu prevederile Regulamentului Cardului Club Angst, ale programului de fidelizare clienti Angst, ale art. 8 alin.1 lit.a) din Legea nr.677/2001 si ale Deciziei nr. 132/2011 a Presedintelui ANSPDCP.

Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal pe durata Programului si ulterior. Astfel, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor la Program si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare. Organizatorul prelucreaza datele cu caracter personal ale Participantilor la Program in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea  datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date,  conform notificarii generale nr.1464 inregistrata in registrul de evidenta  a prelucrarii  de date cu caracter personal.Furnizarea datelor solicitate( marcate ca fiind obligatorii in formular) este obligatorie pentru participarea la Program .
Participantii au, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie la prelucrarea datelor (art. 15), dreptul de a nu fi suspus unei decizii individuale ( art. 17)si dreptul de a se adresa justitiei( art. 18).

Astfel, la cererea scrisa a Participantilor, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului sau depusa la orice magazin Angst , acesta se obliga: (a) sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date cu caracter personal ale acestuia, in mod gratuit; (b) sa rectifice, actualizeze, stearga etc., date a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile Legii nr. 677/2001; si/sau (c) sa inceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului.

In cererea formulata, Participantul poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

SECTIUNEA 10. INCETAREA/MODIFICAREA PROGRAMULUI DE FIDELITATE

Angst isi rezerva dreptul sa hotareasca in orice moment incetarea sau modificarea programului (produse, numar de puncte, durata campanie etc). Instiintarea va fi anuntata cu cel putin 14 zile calendaristice inainte de data intrarii in vigoare/data incetarii in toate magazinele Angst si pe site-ul www.angst.ro.

SECTIUNEA 11. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii la prezentul Program de Fidelitate se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente de la sediul Organizatorului

SECTIUNEA 12. CLAUZE FINALE

Regulamentul Oficial este disponibil pentru consultare in mod gratuit oricarui participant la program in toate magazinele Angst si pe site-ul www.angst.ro. Prin participarea la acest Program, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze termenelor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

Prezentul Regulament intra in vigoare la data de 01.11.2012 .

 

 

PRESEDINTE C.A.

SORIN DUMITRU MINEA

 


 
 
Angst Corporate | Productie | Stiri | Cariere | Termene & Conditii | ANPC | Contact